Geschiedenis van de VVB

De Vrouwen Vereniging Badhoevedorp is al 50 jaar actief in Badhoevedorp, voorheen als  afdeling van de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen,  sinds 5 november 2004 op eigen benen. De VVB is voornamelijk actief op sociaal en cultureel gebied. Zo worden één à twee maal  per maand lezingen gegeven en is er maandelijks een inloopochtend om met elkaar over het van alles en nog wat van gedachten te wisselen,  we hebben een wandel- en eetclub en niet te vergeten de excursie ochtenden en dagen, de museumbezoeken, teken en schilderlessen , linedance en yoga en een paar keer per jaar een reis bus- of vliegreis.

Kortom,  iedereen die eens gezellig onder de mensen wil komen en daarbij ook nog een activiteit wil doen of er een dagje gezellig er op uit wil, is bij ons welkom en bent u bij ons aan het juiste adres.

Vrouwen van Badhoevedorp is trots gebouwd met WordPress Deze website is mogelijk gemaakt door Mark Dalderup